(untitled) (Sárospataki Füzetek Teológiai Tudományos Szakfolyóirat, 2025)
Bihari Sándor (drs.): református lelkipásztor, az SRTA Biblikus Intézetének ószövetségi oktatója Éger Gábor (drs.): könyvtáros, Sárospataki Református Könyvtár és Tudományos Gyűjtemény Enghy Sándor (habil. Dr.): református lelkipásztor, az SRHE rektora, a Biblikus Teológiai Intézet professzora Fodor Ferenc (PhD): református lelkipásztor, az SRHE Biblikus Intézetének vezetője és ószövetségi tanára Gér András László: református teológus, vallástörténész Hegedűs Gabriella (drs): oktató, Debreceni Egyetem, Angol-Amerikai Intézet Jenei Péter (PhD): református vallástanár, Nyíregyháza-Városi Ref. Egyházközség / Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium Kovács Áron (PhD): kézirattáros, Sárospataki Református Könyvtár és Tudományos Gyűjtemény, az SRHE tudományos munkatársa Kustár György (PhD): református lelkipásztor, lelkigondozó, a SRHE Biblikus Intézetének docense Láncos Eszter: doktorjelölt, PPKE Irodalomtudományi Doktori Iskola Lovas Anett Csilla (PhD): múzeumpedagógus, Sárospataki Református Könyvtár és Tudományos Gyűjtemény, az SRHE tudományos munkatársa Margitics-Sánta Erika: református lelkipásztor, lelkigondozó Pásztor Gyula: református lelkipásztor, az SRHE spirituálisa Szathmáry Béla (PhD, dr. habil.): Károli Gáspár-díjas egyházjogász, az SRHE egyetemi tanára Zalatnay Klára Lujza: egyetemi hallgató, ELTE