Szerzőink (Sárospataki Füzetek Teológiai Tudományos Szakfolyóirat, 2025)
Bihari Sándor (drs.): református lelkipásztor, az SRTA Biblikus Intézetének ószövetségi oktatójaÉger Gábor (drs.): könyvtáros, Sárospataki Református Könyvtár és Tudományos GyűjteményEnghy Sándor (habil. Dr.): református lelkipásztor, az SRHE rektora, a Biblikus Teológiai Intézet professzoraFodor Ferenc (PhD): református lelkipásztor, az SRHE Biblikus Intézetének vezetője és ószövetségi tanáraGér András László: református teológus, vallástörténészHegedűs Gabriella (drs): oktató, Debreceni Egyetem, Angol-Amerikai IntézetJenei Péter (PhD): református vallástanár, Nyíregyháza-Városi Ref. Egyházközség / Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos GimnáziumKovács Áron (PhD): kézirattáros, Sárospataki Református Könyvtár és Tudományos Gyűjtemény, az SRHE tudományos munkatársaKustár György (PhD): református lelkipásztor, lelkigondozó, a SRHE Biblikus Intézetének docenseLáncos Eszter: doktorjelölt, PPKE Irodalomtudományi Doktori IskolaLovas Anett Csilla (PhD): múzeumpedagógus, Sárospataki Református Könyvtár és Tudományos Gyűjtemény, az SRHE tudományos munkatársaMargitics-Sánta Erika: református lelkipásztor, lelkigondozóPásztor Gyula: református lelkipásztor, az SRHE spirituálisaSzathmáry Béla (PhD, dr. habil.): Károli Gáspár-díjas egyházjogász, az SRHE egyetemi tanáraZalatnay Klára Lujza: egyetemi hallgató, ELTE